Personlig Tränare till First Class Gym i Skinnskatteberg

First Class Gym Skinnskatteberg · Skinnskatteberg

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

OM FÖRETAGET

First Class Gym finns i 9 svenska städer och erbjuder totalt 10 olika träningsanläggningar.

Alla anläggningar är skapade för en variationsrik träning. Här finns dagligen flera olika instruktörsledda klasser att välja bland, välutrustade gym, personliga tränare och barnpassning för den som behöver. Vår vision är att lägga grunden till en livslång hälsa genom långsiktighet i en prestigelös miljö. Med hög kunskap hjälpa alla människor att uppnå deras inneboende potential när det kommer till träning.

Brinner du för träning och har en riktigt bra känsla för kundservice? Då tycker vi att du ska söka dig till oss på First Class Gym! Vi arbetar aktivt för att vara branschens bästa arbetsgivare och söker nu Personliga Tränare till vårt team.

OM TJÄNSTEN

Som Personlig Tränare är något av det bästa du vet att hjälpa andra människor nå sina mål och du har kompetensen och förmågan att anpassa din roll som Personlig tränare oavsett om din klient är den som behöver vägledning på väg mot sitt personbästa, försöker hitta träningsglädjen eller är nybörjare och vill känna trygghet på gymmet. Du är riktigt bra på att knyta kontakter, är stolt över din höga servicenivå och din förmåga att skapa relationer till kunder och medarbetare. Du är även en duktig säljare då det ingår i dina arbetsuppgifter att sälja in dina tjänster till våra medlemmar.

OM ARBETSUPPGIFTERNA

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, genomföra, utvärdera, hålla coachande samtal och sälja Personlig Träning till befintliga och nya klienter. Du ingår i ett team på anläggningen där vi hjälps åt och utvecklas tillsammans, men du bär alltid det fulla ansvaret för dina klienter i fråga om planering, journalföring, merförsäljning osv. Erfarenhet av yrket är meriterande, men inget krav.

ÖVRIGT

Utbildningsnivå: Licensierad personlig tränare genom SAFE, PT-school, Eleiko, The Academy, Axelssons PT Education eller liknande, alternativt gått högskolans PT-utbildning.

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Skinnskatteberg

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

First Class Gym Skinnskatteberg

Placering

Skinnskatteberg

Kontaktperson

Visual Fitness Skandinavien AB