Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig Servicetekniker

Finnvedens Bil i Gislaved · Gislaved · Ansök senast 22 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en driven och social person med brinnande intresse för bilar till vår anläggning i Gislaved. I tjänsten som Personlig Servicetekniker arbetar du med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar samt Renault person- och lätta transportbilar.

Du kommer dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss - våra kunder! Därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi är på jakt efter dig som älskar att ge service som överträffar förväntningar.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter innefattar bl.a. reparationer och felsökning, fakturering och inbokning av kunder. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och andra märkesstyrda system. Eftersom att du bokar in nästan alla dina kunder själv har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv arbetsdag. Du säkerställer hela kundens behov och erbjuder på professionellt sätt den för kunden bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömningar samt rådgivning.

DIN PROFIL

Som person är du biltekniskt intresserad. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt skapar goda kundrelationer. Vidare är du social, positiv, ordningsam och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Du har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta.

Du har gärna erfarenhet som mekaniker. Har du arbetat med Volvo är det meriterande. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt har god datorvana.

OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningen tillsätts omgående. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finnvedens Bil i Gislaved

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Finnvedens Bil AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons