Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig Servicetekniker till Bilia Renault

Personlig Servicetekniker till Bilia Renault

BILIA Personbilar AB · Stockholm · Ansök senast 13 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en kunnig servicetekniker som är redo för nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker som personlig servicetekniker för Renault till Bilias anläggning i Kista. Bilia växer och behöver fler engagerade medarbetare.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer på Renaultbilar. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning samt för återkoppling till kunden.

Vad vi önskar av dig
Vi tror att du har ett stort tekniskt bilintresse och trivs bra med att arbeta ut mot kunder. Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom mekaniker eller servicetekniker. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B körkort är ett krav.

Som person är du positiv och har en god känsla för service. Vi tror att du är energisk och gillar ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du får energi utav att arbeta självständigt men även i grupp.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering på Bilias anläggning i kista. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BILIA Personbilar AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Glenn Vesterlund

010-497 06 59

Dela jobbannonsen

Anmäl annons