Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig asssisten till assistansbolag

Amandas Omsorg AB · Stockholm · Ansök senast 12 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Amandas omsorg

Amandas Omsorg är assistansbolaget som arbetar nära kunderna och assistenterna. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Vi finns alltid där för våra kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Vi arbetar med hjärtat och hos oss gör du skillnad och hjälper personer som hamnat i en utsatt situation. Vår assistans och hjälp vi ger ska alltid vara av högsta kvalitet.

Om tjänsten

Vi söker just nu personal till uppdrag inom personlig assistans i Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet och som talar bra svenska och som vill bli en del av vårt team. Vi söker både heltid och deltidspersonal, studerar du och vill jobba extra finns möjlighet till ett givande extrajobb vid sidan om studierna. Vi erbjuder både dagtid, natt och helgjobb. Vi har just nu kunder i Stockholmsområdet som söker personal som kan börja omgående. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Amandas Omsorg AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Amandas Omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons