Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent

Hedemora Assistansservice Ek Fören · Hedemora · Ansök senast 8 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig till kunden men även dig som anställd. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

Vi söker en personlig assistent till en vuxen kvinna med ryggmärgsbråck. Du ska assistera henne med allt från intimhygien till det vardagliga göromålen så som städning, handling, tvätt osv. Hjälpa henne med sociala kontakter med såväl familj, kompisar som myndigheter. Tycker du även om alpin skidåkning och att resa så är det meriterande.

Du ska vara kvinna och inneha B-körkort för manuell växellåda, hantera svenska klanderfritt. Då kommunikation och dokumentation är av yttersta vikt är det viktigt att det fungerar. Sök inte detta jobb om något av de ovanstående kriterier inte kan efterlevas.

Schemat är påverkningsbart till viss del. Men innehåller dag/kväll/natt jobb. Även helg! Eventuellt kan dygns jobb förekomma.

Du mailar din ansökan till oss och fångar den intresse blir kallad på intervju med verksamhetsansvarig. I nästa steg får du träffa kunden/företrädare för mer information gällande det specifika jobbet. Därefter bokas kundbesök/introduktion.

Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista stund!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedemora Assistansservice Ek Fören

Placering

Hedemora

Kontaktperson

Hedemora Assistansservice Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons