Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent

Enigheten Personligassistans AB · Borlänge · Ansök senast 4 sep.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.


Vi söker tim vikarier till vår kund i Borlänge. Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral och kan hoppa in med kort varsel.


Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker måste kunna arbeta dygn samt varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Som personlig assistent är du med och möjliggör att en funktionshindrad person får leva det liv han eller hon önskar. Det kan innebära aktiviteter, träning, hushållssysslor, personlig hygien och allt annat som personen behöver hjälp med. Personlig assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Enigheten Personligassistans AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Enigheten Personligassistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons