Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent

Forsethi Assistans AB · Sundsvall · Ansök senast 25 sep.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Forsethi Assistans AB är ett serviceföretag för kunder som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder full uppmärksamhet och engagemang genom en nära kontext - kunder och medarbetare emellan. Vi tillhör en ny generation assistansbolag som strävar efter att erbjuda högsta kvalitet till våra kunder. Vi menar att det sker genom våra medarbetares kunskaper och erfarenheter om kunden, vilket skapar en positiv spiral där inspirerande och nöjda medarbetare gör ett bättre arbete vilket leder till nöjdare kunder.

Vår verksamhet präglas därför av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL).

Nu söker vi personliga assistenter till en manlig brukare som är 50 år. Brukaren bor med familj i Sundsbruk/Ljustadalen. P.g.a. en ryggmärgsskada har brukaren fysiska begränsningar som kan vara till hinder i vardagen, och det är där Du kommer in i bilden!

Det handlar om ge stöd och hjälp i olika situationer såsom te.x. av/påklädning, behjälplig vid matlagning, m.m. Du får gärna vara intresserad av fotboll och hästar, och inneha B-körkort.

Tjänsten är en deltidstjänst, och dess omfattning samt dagar och tider kan vi diskutera fram.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forsethi Assistans AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Forsethi Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons