Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent Vimmerby

Novum Assistans AB · Vimmerby

·

Ansök senast 12 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi söker dig som är man eller kvinna och som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans.


Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem, släkt, på sport etc. Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en utåtriktad, öppen och pratsam kille kring 50-årsåldern. Det är viktigt att ni kan ha kul ihop! Är du trist, humorlös och ointresserad av musik, datorer och sport är det här jobbet ingenting för dig. Men gillar du att vara ute, gå på sportevenemang och lyssna på musik kan det vara det! Är du dessutom dataintresserad är det en fördel men inget krav, likaså om du har körkort.

Uppdragsgivaren behöver stöd av personliga assistenter i stort sett dygnet runt. Mannen har egen bostad varifrån arbetet utgår. Som assistent stöttar du mannen i hans vardag med aktiviteter och i hemmet med olika hushållssysslor och personlig omsorg.

Uppdragsgivaren vill att du och arbetsplatsen är rökfri, men nikotinfri är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du som assistent kommer att omfattas av kollektivavtalet KFO.


Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, natt och helg.

Urvalet sker löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Novum Assistans AB

Placering

Vimmerby

Kontaktperson

Novum Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vimmerby i din ansökan