Personlig assistent - Vikarier med chans till fast schemarad

Personlig assistent - Vikarier med chans till fast schemarad

Vi Omsorg i Sverige AB · Rättvik · Ansök senast 5 dec. (137 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi vikarier till våra kunder i Rättvik. För rätt person kan det även finnas ordinarie tjänst att tillgå.

Vi söker dig som är flexibel och har en vilja av att jobba med fokus på kundens önskan och behov. Utbildning och erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi värdesätter den personliga lämpligheten och personkemin mellan assistenten och kunden allra högst

Arbetstiderna kan variera något, men det är vanligt att våra kunder har assistans dygnet runt. Det kan handla om dygnspass med väntetid eller uppdelade pass under dygnet. Därför är det viktigt att du kan jobba dygnets alla timmar.

Vi Omsorg är ett av de assistansbolag i Dalarna som varit med längst. Vi är också glada och stolta över att vara ett av de bolag i Dalarna som har flest kunder och medarbetare. Folk brukar trivas med oss och vi med dem. Vi finns i hela Dalarna och har kontor i Mora och Borlänge. Vi är ca 300 medarbetare. De flesta av oss är personliga assistenter.

Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida: http://www.viomsorg.se

För anställning hos oss på Vi Omsorgbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Du behöver också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Rätt utdrag hittar du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Rekryteringen sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonsens slutdatum.

.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vi Omsorg i Sverige AB

Placering

Rättvik

Kontaktperson

Vi Omsorg i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons