Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, vid behov

ASSISTANS 24 AB · Motala · Ansök senast 31 okt. (77 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Assistans 24 AB är ett privat assistansbolag. Våra ledord är trygghet, tillit, delaktighet och respekt.

I dina arbetsuppgifter kommer du att assistera en man med muskelsjukdom med allt han behöver under sin dag. I arbetsuppgifterna ingår en stor del omvårdnad samt praktiska göromål och sjukgymnastik. Arbetet utförs där uppdragsgivaren befinner sig såsom hemmet och resor/utflykter.

Du som söker ska vara ansvarsfull, ärlig, lyhörd, empatisk och trygg i dig själv. Vårdutbildning och/eller tidigare erfarenhet av vård och/eller omsorg är meriterande. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i samverkan med övriga assistenter.

Du kan inte vara allergisk mot pälsdjur eller vara rädd för hundar då den assistansberättigade har en hund.

Då arbetet innebär att hjälpa en annan människa så måste du kunna flytande svenska eller bosniska då det är de språk den assistansberättigade talar.

B-körkort och erfarenhet av att köra en större bil är meriterande eftersom uppdragsgivaren har egen anpassad bil.

Även om uppdragsgivaren har tekniska hjälpmedel kan tunga lyft förekomma. Därför så krävs det att du inte har värk i ryggen eller nacken.

Vi söker nu en person till vår grupp som kan arbeta vid behov. Båda dag och natt pass, vardagar som helg är aktuella. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta när någon av våra ordinarie assistenter är sjuk eller har semester Våra pass är 12 timmar långa. Den här tjänsten passar dig som har ett annat jobb och känner att du vill jobba extra, det är även ett alternativ för dig som studerar och vill jobba ibland.

Vi följer kollektivavtalet mellan Fremia och SKAF. Vänligen ange löneanspråk, i form av timlön i din ansökan, samt när du kan börja din anställning.

Vi rekommenderar att du söker tjänsten så fort som möjligt då vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag har passerat.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ASSISTANS 24 AB

Placering

Motala

Kontaktperson

Assistans 24 AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen