Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, Vellinge

Sundholmen Personlig Assistans AB · Vellinge · Ansök senast 28 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sundholmen Personlig Assistans är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans.

Till en av våra kunder, en man boendes i Vellinge kommun, söker vi nu en personlig assistent. Till följd av en medfödd muskelsjukdom är mannen i behov av hjälp och stöd i sin vardag med de grundläggande behoven samt övrig hjälp för att kunna leva det aktiva liv han önskar leva. Han kommunicerar självständigt och instruerar själv vad han önskar hjälp med. Mannen som söker en ny assistent är i 40-års åldern. Han är social, positiv och har många intressen. Det är ett krav att du som söker har körkort då han ofta önskar åka ut på aktiviteter med sin bil. Då han bor på en gård som ligger på landsbygden är det även nödvändigt att du som söker har bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent samt trakealkanyl är meriterande men inget krav.

Du kommer att ha ett varierat schema med arbetstider förlagda såväl dagtid som kvällstid samt helg. Arbetstiden är flexibel och vi kommer att skapa ett schema tillsammans med dig som blir aktuell för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sundholmen Personlig Assistans AB

Placering

Vellinge

Kontaktperson

Sundholmen Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons