Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent - vaken natt sommarvikariat i Nordingrå

Lottas Omsorg AB · Kramfors

·

Ansök senast 19 maj (10 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vill du vara min personliga assistent?

Jag är en charmig 11-årig kille som behöver mycket stöd och omsorg för att min vardag ska fungera bra. Jag har fantastiska assistenter som hjälper mig dygnet runt, men eftersom de behöver ha semester under sommaren så söker jag någon som kan jobba i stället för dem, främst nattetid.

Som min personliga assistent så kommer du att jobba hemma hos mig. Jag behöver hjälp med allting såsom, personlig hygien, av- och påklädningar, förflyttningar, kommunikation, sondmatning osv. Som person får du gärna vara lugn och trygg, inspirerande, flexibel och känna ett stort ansvar över att jag ska ha det bra. Du behöver lära dig att läsa av mina behov eftersom jag inte kan kommunicera som andra.

Vikariatet varar från v. 25-31 och innebär att du jobbar 2-4 nätter per vecka. Om du önskar får du gärna fortsätta som vikarie hos mig även efter sommaren om någon av mina assistenter skulle bli sjuka eller vara ledig. Det är bra om du kan gå inskolning hos mig så snart som möjligt.

Rekrytering kommer att ske löpande, så skicka in din annons redan idag.

Vill du vara en del av mitt fantastiskt Team? #jobbjustnu Jag hoppas att du kan bli ännu en viktig människa i mitt liv. Om du jobbar med mig så kommer du att bli anställd av Lottas Omsorg.

Lottas Omsorg är ett lokalt omsorgsföretag med kontor i Umeå och Örnsköldsvik och vänder sig till dig som vill ha hög kompetens och ett professionellt bemötande inom hemtjänst, personlig assistans och hushållsnära tjänster.

Vi är ödmjuka inför våra uppdrag att arbeta med vård och omsorg i människors hem och vet att det ställer höga krav på kompetens, lyhördhet, trygghet och sekretess. Som kund och anhörig ska du alltid känna dig trygg med att vår personal utför sitt uppdrag på ett professionellt sätt samtidigt som hjärtat finns med

Lottas Omsorg finns i din närhet och ska alltid vara lätta att nå både för personal, kunder och anhöriga.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lottas Omsorg AB

Placering

Kramfors

Kontaktperson

Lottas Omsorg AB

Ansök via mejl