Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, Timvikarier/Semestervikarier i Västervik 0021

Björkö Assistans AB · Västervik

·

Ansök senast 15 apr.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens BA-2102-0021-01 i din ansökan

Vi söker personliga assistenter som vill jobba som timvikarier men även kan jobba som semestervikarier under sommaren år 2021, till en äldre man som har drabbats av en stroke. Perioden som vi behöver en eller två semestervikarier till är mellan v.26-33. När det gäller timvikarietjänsterna, så önskas antställning omgående.

Du ska vara inkännande, pedagogisk, tålmodig, flexibel och positivt lagd. Lugn, trygg och pålitlig. VIKTIGT är att i detta jobb ingår sovande jour, både i veckorna och i helgerna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, personkemi och samarbetsförmåga. Eftersom du kommer arbeta i brukarens hem är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt.

I arbetsuppgifterna ingår bl a hjälp i vardagen så som hjälp med matlagning, kommunikation, på- och avklädning, personlig hygien, promenader med hjälp av el-rulle eller vanlig rullstol, förflyttningar och fritidsaktiviteter etc. Det ingår också att hjälpa till med daglig träning genom olika övningar för bättre rörlighet m.m.


Björkö Assistans AB är ett assistansföretag med kontor i Linköping. Vi finns främst i Östergötland, men har även verksamhet i Västervik.

Som anställd hos Björkö Assistans AB får du utbildning, rätt till den introduktion just du behöver för att vara trygg i rollen som personlig assistent, kontinuerliga personalmöten, friskvårdsbidrag. Vi har korta kontaktvägar vilket innebär att du kommer ha en tillgänglig områdeschef och ledning.

Om anställningsvillkoren:

Du kommer att vara anställd i Björkö Assistans AB, där din anställning är knuten till brukaren.

Vi följer Vårdföretagarna och Kommunals kollektivavtal för Personlig assistans (bransch G)

Läs gärna mer på www.bjorkoassistans.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Björkö Assistans AB

Placering

Västervik

Kontaktperson

Björkö Assistans Sören Eriksson AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens BA-2102-0021-01 i din ansökan