Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, timvikarie i Halmstad

Alois Assistans AB · Halmstad · Ansök senast 12 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vem vill jag ha vid min sida?

Du som assistent finns tillgänglig och delaktig i mitt liv. Du hjälper mig med det jag vill göra men inte kan utföra helt själv. Jag söker dig som är lyhörd, flexibel och som gillar katter då det finns en katt i hemmet. Mina intressen är resor, fika på stan och andra aktiviteter.

Om tjänsten

Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller arbete är meriterande. Kvinnlig personlig assistent mellan 25-55 år är önskvärt. Stor vikt kommer dock att läggas vid personlig lämplighet. Arbetsplatsen ligger i Halmstad kommun.

Anställningsform: Timanställning, extra vid behov. Arbetspassen är fördelade över dag/kväll/helg/jour i olika kombinationer.

Eftersom personlig assistent är världens viktigaste jobb är arbetsgivaren ALOIS assistans mån om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi tillämpar individuell lönesättning och är kollektivavtalsanslutna. Vill du veta mer om oss? Välkommen in på www.aloisassistans.se

Hur ansöker du?

Vi tar helst emot din ansökan och CV via mejl. För att kunna matcha dig mot denna tjänst är det viktigt att du beskriver dig själv och dina intressen så utförligt som möjligt. Beskriv även din utbildning och vad du har arbetat med tidigare. Tveka inte att höra av dig om du har frågor angående tjänsten. Märk din ansökan med referens "2101".

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alois Assistans AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Alois Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons