Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent timmisar NYKVARN

Familjen AB · Österåker · Ansök senast 10 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Familjen är en trygg och engagerad arbetsgivare med över 10 års erfarenhet inom personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation. Vi arbetar personcentrerat, det vill säga att du som individ blir sedd och bekräftad i vår verksamhet oavsett om du arbetar, är anhörig eller har assistans.

Vi har även samarbete med Egna arbetsgivare inom personlig assistans. Vi erbjuder ekonomiska och andra administrativa lösningar som vi tillsammans skräddarsyr för att nå varje individs olika behov. Samtliga samarbeten sker med arbetsgivare som är kopplade till kollektivavtal och därför kan vi tillsammans erbjuda trygga och stabila anställningar.

Vi är verksamma inom Stockholms län och väljer att vara det lite mindre och personliga valet för dig som söker en personligare assistans. Företagets grundare och ägare har tidigare arbetat som personlig assistent, detta ser vi som en extrakraft som hjälper oss att bygga stabila arbetsgrupper där vi levererar högkvalitativ, personcentrerad assistans.


--------------------------------------------

NYKVARN


Jag söker nu några personliga assistenter till min arbetsgrupp som gärna ser detta arbete som något långsiktigt då det är viktigt för mig att vi bygger en stabil och trygg relation tillsammans.


Pluggar du eller har annan flexibel syssla och önskar jobba extra som personlig assistent? - varmt välkommen at läsa vidare!



Vem är jag?

Jag är en kvinna på 62 år som har MS, jag bor tillsammans med min man i en villa ute på landet. Trivs i trädgården och har en stor familj som gärna besöker mig, och jag åker gärna och träffar familj och vänner på fika mm. Trivs hemma och med de hemmasysslor som finns. Jag är glad, positiv och uppskattar en rak och ärlig dialog som har högt i tak. Det är så missförstånd undviks och ärliga, stabila relationer skapas.


Vem är du?

Du är en kvinna med en positiv syn på livet! Du är självgående och ansvarstagande, det vill säga att du ser vad som kan behövas göra och gärna har ett naturligt driv inom dig. Jag uppskattar att inte styra dina arbetsuppgifter i detalj, det kommer du kunna känna av själv.

Givetvis blir dagarna extra bra om vi trivs ihop, kan skratta och ha kul - men även umgås och ha lugna dagar tillsammans hemmavid. En mix av dagar helt enkelt.

Har du intresse inom trädgård eller kanske inredning? Alltid roligt att dela hobbys - du kanske gör något annat spännande på fritiden?


Krav:

Du måste vara rökfri.


Ett stort plus om du har körkort med bil då det är svårt att ta sig hit endast med hjälp av kommunala medel. Det finns bussar att åka hit med, dock med långa väntetider emellan. Några av mina assistenter har uppskattat att promenera/cykla upp till mig!


Arbete / anställning:

Timanställning, inhopp vid behov. Extrajobb.

Tjänsten innebär främst vardagar på dagtid men det förekommer kvälls- och helgpass så det är viktigt för mig att du även kan arbeta under dessa tider.





Jag är egen arbetsgivare via Familjen AB, ett assistansbolag inom Stockholms län.

Som din arbetsgivare erbjuder jag dig en individuell och konkurrenskraftig lön samt ett av de bästa kollektivavtalen inom branschen där bland annat pension och arbetsförsäkring är en självklarhet.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Observera! Arbetsplatsen ligger i Nykvarns kommun (Stockholms län)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjen AB

Placering

Österåker

Kontaktperson

Familjen utan gräns AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons