Personlig assistent till två barn

Er Assistans i Mellansverige AB · Örebro

·

Ansök senast 29 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Om jobbet

Om oss

Er Assistans i Mellansverige AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål.

Om dig

Det krävs att Du som personlig assistent är trygg i dig själv och inte rädd för att ta egna initiativ. Du är lyhörd, punktlig, flexibel, handlingskraftig och har ett genuint intresse för ditt arbete. För tjänsten krävs att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Arbetstiden är vaken natt.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker personliga assistenter till två av våra kunder i Örebro. Våra kunder är två pojkar med fysiska och kognitiva funktionsnedsättning. Dagar ser olika ut. Vissa dagar har de läkarbesök eller aktiviteter planerat. Det är upp till assistenterna att hålla koll på dessa saker. Viktig information samt planerade besök på USÖ osv skrivs upp i en rapport-bok som finns hemma hos kunden.Kunderna har ett stort omvårdnads behov och man hjälper de med all personlig omvårdnad. Hjälpmedel finns. Katt finns i hemmet.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Er Assistans i Mellansverige AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Er Assistans i Mellansverige AB

Ansök via mejl