Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till tjej, Bromma

BARNASSISTANS I SVERIGE AB · Stockholm · Ansök senast 10 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Du är en ung, social och trygg tjej. Du tycker om att arbeta med ungdomar, är stimulerande och ansvarsfull. Då denna tjej är ivrig att utvecklas önskar vi att du har intresse för pedagogik och träning genom lek. Tjejen är glad, social och har en härlig personlighet med stort intresse för sång och musik. Vi söker därför en person som är likasinnad, utåtriktad, glad och sprallig.

Erfarenheter från arbete med barn och/eller med omvårdnad är meriterande. Du är dessutom engagerad, påhittig, självständig och har god initiativförmåga. Struktur, ordning och reda är andra värdefulla egenskaper som kommer väl till pass i detta arbete.

Det är mycket viktigt att du tar ansvar och är initiativtagande. Tunga lyft förekommer. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du arbetar hos oss på lång sikt. Vi söker personlig assistent, tjej, att ingå i ett team om flera assistenter att arbeta med en glad och busig 20-årig flicka med funktionsnedsättningar.

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa henne hem från Daglig verksamhet, kvällsbestyr, medicinering, förflyttningar, träning etc. men framförallt ge lekfulla och utvecklande stunder. Arbetstiden är förlagd till vardagar kl.16.30-20.30. Därutöver tillkommer helgarbete med varierande tider och enstaka nätter.

Denna tjänst ställer krav på att tala flytande svenska då flickan annars för svårt att kommunicera.

Flickan har en lillasyster som är 17 år och en lillebror som är 14 år. Då bostaden är förlagd i Smedslätten, Bromma, kan det vara en fördel om du bor i närområdet. Då familjen även vistas på Gotland delar av sommaren önskar vi att du följer med till sommarhuset. Anställning efter överenskommet schema med start snarast möjligt. Vi erbjuder introduktion och utbildning.

Intervjuer sker löpande, vänta inte med din ansökan!

Kontaktperson: Åsa Crossner 0735-636000 eller Magnus Crossner 070-5671100

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BARNASSISTANS I SVERIGE AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Barnassistans i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons