Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till sportig man i Luleå

Alter Assistans AB · Luleå · Ansök senast 23 sep.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person som ser möjligheter, vill utvecklas och motiveras av ett intressant jobb. Söker du ett flexibelt och stimulerande arbete, där du tillsammans med övriga i teamet vill utvecklas till världsklass. Tveka inte, lägg in en ansökan.

Jag är en 30 årig ung man som behöver stärka mitt team med en person. Har ett eget boende i Luleå kommun och behöver ett “hjälpjag” i alla förekommande aktiviteter både i hemmet och ute i samhället. Jag är en aktiv man som gillar att utföra sporter som fotboll, innebandy, ridning, golf samt träna på gym. Gillar även att ta det lugnt med tv, dator eller umgås med vänner och familj.

För att min vardag ska fungera behöver du hjälpa mig att skapa struktur. Stödja mig i min kommunikation, vara min tolk, den som förstår och berättar för andra, vad jag i vissa fall vill förmedla.

Utbildning och handledning ingår kontinuerligt. Det är schemalagda arbetstider med möjlighet till längre ledigheter. Tjänstgöringen är ca 50 - 85% med dygnspass. Du har tillgång till ett arbetsrum i lägenheten och som assistent har du eget sovrum och toalett. Det är inget krav på att du har erfarenhet av liknande arbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alter Assistans AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Alter Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons