Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till man med hjärnskada-timvikarie

Personlig assistent till man med hjärnskada-timvikarie

ÖRBÄCK ASSISTANS AB · Malmö · Ansök senast 25 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Örbäck Assistans AB är ett litet familjeföretag som har verkat i branschen sedan 2010, men har totalt 30 års erfarenhet inom branschen.

Vi letar nu efter en timvikarie som kan hoppa in vid behov på både planerade och oplanerade pass under november och december och sedan gärna kunna jobba ca halvtid från och med 1 januari.


För att passa för och trivas med den här tjänsten så skall du vara lyhörd, flexibel, glad och handlingskraftig. Erfarenhet inom vården är meriterande, men inget krav. Den personliga lämpligheten är avgörande.


Tjänsten innebär dels schemalagda pass, men även att kunna hoppa in vid behov vid t ex sjukdom eller semester.


Kunden är en 50-årig man med förvärvad hjärnskada. Han är totalförlamad och har inget tal. Han kommunicerar genom blinkningar och ibland tå- eller tumrörelser. Det är därför viktigt att du är bra på att känna in människor, att du är lyhörd och att du inte är främmande för att kommunicera på andra plan än genom talet.


Kunden behöver hjälp med allt, såsom dusch, toalett, matsituation (genom sond), träning, påklädning, förflyttning etc. Vissa hushållssysslor ingår också i arbetet. Kunden har assistans dygnet runt, alla veckans dagar. Så schemat är ett rullande 5-veckors schema där tjänstgöring sker dag, kväll och natt samt helger. Som personlig assistent till den här kunden så ingår arbetsuppgifter av såväl vård- som omsorgskaraktär.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÖRBÄCK ASSISTANS AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Örbäck Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons