Personlig assistent till man i Lund

Kooperativet Vilja · Lund

·

Ansök senast 25 okt. (Idag)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 81 i din ansökan

Kooperativet Vilja söker dig som vill arbeta som personlig assistent - ett meningsfullt och varierande arbete.

Brukaren är en glad man med barnasinne och han har ett stort intresse för djur, främst hundar och hästar. Hans fritidsintressen är att åka och bada, rida och träffa vänner. Mannen är rullstolsburen och har på grund av fysisk och psykisk funktionsnedsättning ett omfattande behov av stöd med allt i sin vardag, däribland kommunikation som sker med hjälp av bilder och TAKK. Eftersom kommunikation är en stor del av arbetet är det ett krav att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Brukaren söker en personlig assistent som är lyhörd, ansvarsfull, har nära till skratt och som har förmåga att motivera och skapa engagemang. Han ser gärna att du har barnasinnet kvar. Eftersom han har som fritidsaktivitet att åka och bada måste du vara simkunnig och ha en god grundläggande fysik. Du bör även tycka om att vistas i miljöer med djur och får inte vara allergisk mot pälsdjur. Det är meriterande om du har vårdutbildning eller erfarenhet från liknande arbete, men viktigast är att personkemi stämmer.

Tjänsten är en anställning på ca 25% med varierad arbetstid utifrån ett rullande schema på fyra veckor, och kan med fördel kombineras med annan sysselsättning.

Skicka in din ansökan via e-post och bifoga ditt cv samt ett personligt brev (filformat pdf eller doc/docx). Ange referensnummer "81" i din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kooperativet Vilja

Placering

Lund

Kontaktperson

Kooperativet Vilja

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 81 i din ansökan