Personlig assistent till man i Kävlinge

Albatross Personlig Assistans AB · Kävlinge

·

Ansök senast 25 okt. (1 dag kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ref. 30 i din ansökan

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande. Läs mer om oss på www.albatross-pa.se Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se


Albatross Personlig Assistans AB söker en personlig assistent till en rullstolsburen man i 50- års åldern strax utanför Kävlinge. Brukaren önskar manliga assistenter.


Till denna tjänst söker vi dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Viktigt att du är en självgående person som är intresserad, tålmodig och trygg i dig själv.


Det är ett krav att du har körkort, är i god fysisk form och rökfri.Dina arbetsuppgifter är att vara behjälplig vid olika dagliga sysslor och göromål i och utanför hemmet.


Tjänsten är på ca 90%. Passen är 08-17 eller 17-08. Sovande jour 01.00-07.00. Tillträde omgående.


Alla ansökningar som skickas till Albatross Personlig Assistans AB kan komma att läsas av företrädare för företaget, brukare eller företrädare för brukaren. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdatum och då tar vi bort annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Albatross Personlig Assistans AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Albatross Personlig Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ref. 30 i din ansökan