Personlig Assistent till kvinnlig brukare i Arlöv (Gravvik.)

Albatross Personlig Assistans AB · Burlöv

·

Ansök senast 21 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Albatross Personlig Assistans AB är ett personligt assistansföretag i Lund med 24 brukare och ca 140 anställda. Vi strävar efter att vara det personliga, familjära företaget med hög serviceanda och god tillgänglighet . Läs mer om oss på www.albatross-pa.se

Albatross Personlig Assistans AB söker efter en ny assistent till en rullstolsburen pigg och glad kvinna i 40-års åldern. Hon är bofast i Arlöv utanför Malmö med goda kommunikationer.


Kvinnan har en CP-skada och du som assistent kommer att få hjälpa henne med allt som rör hennes person. Hygien, förflyttningar, matsituationer och vara med henne på daglig verksamhet. Dina arbetsuppgifter är att vara behjälplig vid olika dagliga sysslor och göromål. I arbetet förekommer lyft och förflyttningar av brukaren, både i och utanför hemmet.


Brukaren önskar kvinnliga assistenter som är lyhörda för hennes behov. Man behöver också besitta en förmåga att kunna ta initiativ när det behövs.

Vi söker dig som vill ha ett stimulerande och utmanande arbete. Vi vill att du har stort tålamod och empati. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet även om det är det personliga som är viktigast. Du som söker bör vara en empatisk, social, glad och omvårdande person.


Tjänsten är ett graviditetsvikariat på ca 1 år. Bredvidgång omgående och tjänsten startar runt början av december. Möjlighet att stå kvar som vikarie efter avslutat vik. Du kommer jobba på ett tre veckors rullande schema. Dag och kvällstid. Arbetstid främst dagtid vilket innebär att du är med kvinnan på hennes dagliga verksamhet.


Alla ansökningar som skickas till Albatross Personlig Assistans AB kan komma att läsas av företrädare för företaget, brukare eller företrädare för brukaren. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdatum och då tar vi bort annonsen.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Albatross Personlig Assistans AB

Placering

Burlöv

Kontaktperson

Albatross Personlig Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ref.15 i din ansökan