Personlig assistent till kvinna i Kävlinge kommun

Ekens Assistans AB · Kävlinge

·

Ansök senast 20 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ekens Assistans är en assistansanordnare med fokus på kvalité. Närhet, Medbestämmande och Integritet är nyckelord i vår verksamhet. Vår utgångspunkt är att alla människor har rätt att leva ett självständigt liv utifrån sina förutsättningar för att få största möjliga frihet och glädje i livet. Som anställd hos Ekens Assistans omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och friskvård.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna som har en fysisk funktionsnedsättning. Kvinnan är ca 40 år och bosatt i Kävlinge kommun, ensamboende i lägenhet. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med lift då man använder det vid alla förflyttningar. Hon behöver hjälp och stöd med alla förekommande uppgifter i det dagliga livet såsom, personlig hygien, av och påklädning, förflyttningar, städ, tvätt och aktiviteter.

Tjänsten är till att börja med timvikariat med chans till förlängning och så länge uppdraget varar. Schemalagd arbetstid, dag, natt samt helger.

Finns hund i hushållet så man bör inte ha några allergier. Vi ser gärna kvinnliga sökande mellan 25-40 år.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ekens Assistans AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Ekens Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens CAPE1021 i din ansökan