Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till kvinna i Kalmar

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB · Kalmar · Ansök senast 2 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar.

Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK -Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation.

Om kunden: En go och glad kvinna i 58 års åldern boendes i egen lägenhet i Kalmar. Kvinnan är född med CP-skada och är rullstolsburen. Alltid glad med glimten i ögat och en å annan räv bakom örat. Hon är i behov av hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring så som förflyttningar, hygien, hushållsskötsel och matlagning. Två dagar i veckan är hon på sin dagliga verksamhet, och då följer inte assistenten med. När hon inte är på sin dagliga verksamhet så tycker hon bland annat om att ta promenader, shoppa och göra restaurangbesök.

Arbetsbeskrivning: Till det här uppdraget söker vi för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent. Du ska besitta personlig mognad, vara trygg i dig själv, ansvarsfull och lyhörd. Som assistent förväntas du följa med kunden på det hon önskar göra, samt vägleda henne rätt när det behövs.

Din bakgrund: Är du en pigg och glad tjej med en ödmjuk inställning till livet så är det här tjänsten för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan för att bli en viktig pusselbit i det härliga teamet kring vår kund. Vill du även öka tjänsten tillfälligt under sommaren för att täcka upp vid semester är det ett stort plus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen: Tillsvidareanställning. Tjänsten ligger på ca 13%. På denna schemaraden ligger arbetspassen fördelade på varannan tisdag, schemat är 4 veckors rullande. Arbetstiderna är 14.00-10.00 med sovande jour, och på helgerna är det dygnspass 10.00-10.00.

Det finns även behov av sommarvikarie.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons