Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till kvinna i Färjestaden

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB · Mörbylånga · Ansök senast 28 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar.

Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett

professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare.

Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för

"Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra

kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK

-Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation.


Kunden som vi söker ny personal till är en kvinna i 40-års åldern, hon bor tillsammans med andra i ett boendekooperativ i Färjestaden på Öland.

Pga. medfött ryggmärgsbråck är hon rullstolsburen och har kognitiva svårigheter vilket gör att hon behöver hjälp med mycket i sin dagliga livsföring, men det hindrar inte henne från att leva ett rikt och aktivt liv. Förutom arbete ett par dagar i veckan så är det gärna utflykter, konserter, utlandssemestrar, dansbandskryssningar och weekends i andra städer. Mode och musik är stora intressen, likaså att umgås med vänner och familj.

Till det här uppdraget söker vi för kunds räkning en kvinnlig personlig assistent från åldern 30år och äldre. Du ska besitta personlig mognad, vara trygg i dig själv, ansvarsfull och lyhörd. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av yrket och är du utbildad Undersköterska är det meriterande. Du kommer att köra brukarens bil i tjänst så även körkort ett krav.

Är du en pigg och glad rökfri kvinna med en ödmjuk inställning till livet och möjlighet att kunna följa med på solsemester en vecka om året så är det här tjänsten för dig, tveka inte att skicka in din ansökan för att bli en viktig pusselbit i det härliga teamet kring vår kund.

Anställningsform: Fast tjänst på 82%. Start omgående.

Arbetstider: Dag, kväll och var tredje helg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Placering

Mörbylånga

Kontaktperson

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons