Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till Järfälla!

BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB · Järfälla · Ansök senast 3 okt.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bra Assistans i Örebro AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS) och Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Rätten om självbestämmande; hur assistansen skall utformas för varje enskild, är lagstadgad, alla människor har rätt till ett bra liv och det eftersträvar vi på Bra Assistans i Örebro AB. Vi styrs av kundens behov, har huvudkontor i Örebro men kunder och anställda runt om i hela landet.

JOBBA SOM PERSONLIG ASSISTENT ÅT MIG!

Nu har du en ovanlig chans att få jobb som personlig assistent åt mig! Tjänsten är på deltid ca 12 timmar per vecka, vilket innebär att du arbetar i snitt två pass i veckan. Du ska också kunna arbeta extra för att täcka upp vid sjukdom eller ledighet. Fler pass kan därför tillkomma. Arbetet är förlagt både under dag, kväll och helger. Perfekt att kombinera med andra mindre sysselsättningar!

Vem är du?

Du behöver vara en öppen och flexibel person som har lätt att ta instruktioner. Du får gärna vara i min ålder (omkring 25-40 år). Hyfsad fysik och förmåga att växla mellan högt tempo och längre vänteperioder är en fördel. Tjänsten handlar alltså inte om vård eller omsorg utan snarare service. Att arbeta som personlig assistent innebär att vara mina armar och ben och att finnas till hands i livets alla situationer. Alltså både när jag är ute och och tar en öl med polarna, när jag arbetar eller när jag ägnar mig åt något av mina förtroendeuppdrag. Du är förutsättningen för att jag ska kunna leva mitt liv som jag vill, oavsett vad det är som står på agendan.

Har du ett intresse för samhällsfrågor och inte är allt för konservativ så ska vi nog kunna komma överens.

Du behöver INTE har erfarenheter som personlig assistent sen tidigare, men du får gärna ha andra arbetslivserfarenheter.

Vem är det du ska jobba för då?

Jag är 29 år gammal och mycket samhälls- och idrottsintresserad. Just nu arbetar jag som handläggare på en statlig myndighet. På fritiden ägnar jag mig åt politik eller förtroendeuppdrag inom idrotten. Annars hänger jag ofta med mina kompisar, dricker öl, lagar mat eller ser på fotboll. Jag använder manuell rullstol överallt.

Oftast utgår tjänsten från mitt hem i Viksjö i Järfälla men start- och slutadress kan variera. Du ska även kunna följa med på resor med övernattning inom och vid vissa tillfällen även utanför Sverige. Körkort är meriterande, men inget krav

SNABBA FAKTA

Ett ordinarie pass är mellan 6-12 timmar. Vid behov kan passen dock se annorlunda ut.

Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Körkort: Meriterande

Tillträde: Snarast.

Lön: enligt överenskommelse, kollektivavtal gäller

Tjänstgöringsgrad: Deltid, ca 12h/ vecka - kvällar och helger ingår. Tillsvidare.

Övrigt: Bra Assistans i Örebro AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Bra Assistans värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter RPS-442-3-enskild-9-paragraf. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Bra Assistans i Örebro AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons