Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till en vuxen kille, ca 70-80 %

Personlig assistent till en vuxen kille, ca 70-80 %

Fixa Assistans AB · Karlshamn · Ansök senast 5 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fixa Assistans AB är ett familjeägt företag som startades år 2001. I företaget finns en lång och bred erfarenhet av att leva med personlig assistans i hemmet vilket ger en unik möjlighet från vår sida att förstå den enskilde brukarens livssituation såväl som den personliga assistentens viktiga yrkesroll. Vi ser det lilla företaget som en fördel. Närheten till våra brukare och assistenter ser vi som självklart och personligt. Vi värdesätter familjekänslan i företaget och värnar om långsiktiga relationer mellan assistent och brukare. För oss är det också viktigt med en låg personalomsättning och att skapa en trygg och säker vi-känsla mellan brukare och assistenter i varje team.

Vi söker en personlig assistent till en vuxen rörelsehindrad glad kille. Du jobbar enligt schema mest vardagar dagtid och varannan helg, kväll och vaken natt kan förekomna också. Man jobbar oftast två och två. Tjänsten är på 70-80 % men kan bli mer då du också ska fungera som vikarie om någon blir sjuk eller tar semester. Du arbetar i killens hem, som är i egen lägenhet på landet, samt på daglig verksamhet.

Du behöver inte ha någon speciell utbildning men ska vara intresserad av att lära dig allt som rör sig kring brukaren där vård och omsorg är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personkemin. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet innebär hjälp med förflyttningar. Körkort är ett krav då kunden har egen bil som du ska köra.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste du ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Killen älska musik och långa promenader. I vanliga tider vistas killen mycket på festivaler, fotbollsmatcher och där det finns många andra människor. Arbetstempot är blandat. Arbetets karaktär kräver att du förstår och talar svenska mycket bra.

För att få arbeta som personlig assistent måste du ha fyllt 18 år.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2021-02-05. Ange B240 i din ansökan.

P g a rådande omständigheter kring Covid-19 så genomför vi just nu alla anställningsintervjuer digitalt.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fixa Assistans AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Fixa Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons