Personlig assistent till en kvinna norr om Karlshamn, 80 %

Fixa Assistans AB · Karlshamn

·

Ansök senast 20 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fixa Assistans AB är ett familjeägt företag som startades år 2001. I företaget finns en lång och bred erfarenhet av att leva med personlig assistans i hemmet vilket ger en unik möjlighet från vår sida att förstå den enskilde brukarens livssituation såväl som den personliga assistentens viktiga yrkesroll. Vi ser det lilla företaget som en fördel. Närheten till våra brukare och assistenter ser vi som självklart och personligt. Vi värdesätter familjekänslan i företaget och värnar om långsiktiga relationer mellan assistent och brukare. För oss är det också viktigt med en låg personalomsättning och att skapa en trygg och säker vi-känsla mellan brukare och assistenter i varje team.

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna strax norr om Karlshamn. Tjänsten är ett vikariat t o m 2021-03-15 med tillträde omgående. Du kommer att arbeta ca 80 % dagtid, kvällar och nätter även helger enligt schema. Natten innebär väntetid några timmar, resten aktiv tid. Du arbetar i kvinnans hem.

Vi ser gärna att du har någon form av vårdutbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har ovan nämnda erfarenhet. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet kan innebära hjälp med förflyttningar.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Arbetstempot är blandat. Körkort är ett krav då kunden har egen bil som du ska köra.

Arbetets karaktär kräver att du förstår och talar svenska mycket bra.

För att få arbeta som personlig assistent måste du ha fyllt 18 år.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.

Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2020-12-20. Ange B90 i din ansökan.

P g a rådande omständigheter kring Covid-19 så genomför vi just nu alla anställningsintervjuer digitalt.

Fixa Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Fixa Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fixa Assistans AB

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Fixa Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens B90 i din ansökan