Personlig assistent till en hockeyintresserad man

Familjen AB · Härryda · Ansök senast 27 aug. (36 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Göteborg08 i din ansökan

Om Familjen AB

Familjen är en trygg och engagerad arbetsgivare med över 10 års erfarenhet inom personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsvariation. Vi arbetar personcentrerat, det vill säga att du som individ blir sedd och bekräftad i vår verksamhet oavsett om du arbetar, är anhörig eller har assistans.

Vi är verksamma inom hela Sverige, med kontor i Stockholms län. Vi väljer att vara det lite mindre och personliga valet för dig som söker en personligare assistans. Företagets grundare och ägare har tidigare arbetat som personlig assistent, detta ser vi som en extrakraft som hjälper oss att bygga stabila arbetsgrupper där vi levererar högkvalitativ, personcentrerad och personlig assistans.

Om arbetsplatsen

Denna annons riktar sig till personer som kan känna igen sig i beskrivningen nedan. Är du beredd att ta ansvar för att skapa de bästa förutsättningarna för en annan person, så att vardagen fungerar optimalt? Då är du helt rätt person att fortsätta läsa!

Vi är på jakt efter att skapa en hållbar och utmärkt assistansgrupp till en 44-årig man med tidigare stroke som medfört motoriska och kognitiva begränsningar.

Personens vardag präglas av trygghet och stabilitet. Här är det viktigt med rutiner och insikten om att kundens behov är i fokus och också det som styr hela vardagen.

Har du också ett brinnande intresse för hockey och närmare bestämt Frölunda HC så kan vi nästan garantera perfekt match. Under säsong är det regelbundna besök på Scandinavium för att se hockey live, men matcher från TV-soffan är inte heller så dumt. Personens sambo delar detta stora intresse.

Promenader och att umgås med familj och vänner är också vanligt förekommande i personens vardag. Varför inte umgås tillsammans på uteterassen en solig sommardag?

Om dig

Du är en stabil, tydlig och trygg person som kan hantera men också aktivt motverka stressfulla situationer. För att trivas i denna roll behöver du vara engagerad i ditt arbete, både kort- och långsiktigt. Vi menar att ditt engagemang kommer att vara en viktig drivkraft för en annan persons välmående. Ett professionellt förhållningssätt till din yrkesroll är ett måste. Du behöver kunna kombinera ett arbetssätt som både är personligt och professionellt i ett perfekt vågspel – exakt det som en personlig assistent är tänkt att kunna göra!

Vi söker efter en person som vill ha en arbetsplats där vi alla arbetar aktivt för att vara en del av att skapa en trygg men också intressant och rolig vardag för någon annan. Du är uppfinningsrik, snäll och ödmjuk.

I första hand erbjuder vi fasta pass upp till heltid under perioden 27/8 - 24/9 och därefter en behovsanställning.

Det är viktigt att kunna ta initiativ på denna arbetsplats. Dock behövs förståelse för att personens vardag innehåller rutiner som vi behöver följa för att upprätthålla och bibehålla hälsosamt välmående.

Tillsammans gör vi allt för att skapa den bästa vardagen, där vi stimulerar ökad självkänsla och självförtroende. Du ser detta som något långsiktigt där du har ett naturligt driv och en vilja att få folk inom verksamheten att må bra och få dem att trivas. Du tror på att se och få ut det bästa i varje person, inklusive dig själv.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig som gillar att ta ansvar, är nyfiken och samtidigt väl medveten om att teamwork är A och O.

Vill du tillsammans med oss vara med i processen till att skapa en värdefull och kvalitativ vardag för någon annan? Då ska du söka till denna tjänst!

Om anställningen

Vikariat under ordinarie assistents semester, totalt 4 veckor. Krav på tillgänglighet upp till heltid under perioden 27/8 - 24/9 2024.

Timanställning

Arbetstid kl 09-19 (ibland kortare/längre vid behov).


Krav

Pga aktivt val från personen i fråga så söker vi efter en manlig personlig assistent.

Pga arbetets natur krävs det att du pratar och förstår svenska obehindrat.

B-körkort. Bil finns i hushållet.

Meriterande

Tidigare erfarenhet inom stroke/rehabilitering är starkt meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder branschens bästa kollektivavtal där du som anställd erbjuds bland annat avtalad OB-ersättning, tjänstepension, arbetsförsäkring samt en individuell lönesättning. Vi ser till att du trivs på arbetet med bra arbetsmiljö och regelbunden kompetensutveckling. Vi arbetar hårt för långsiktiga relationer där din kompetens tillvaratas och synliggörs. Vi uppskattar din flexibilitet och att du har ett lösningsorienterat arbetssätt. Tillsammans levererar vi assistans av kvalitet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjen AB

Placering

Härryda

Kontaktperson

Familjen utan gräns AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Göteborg08 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons