Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till aktiv kvinna i Haninge

LIV IHOP AB · Stockholm

·

Ansök senast 30 juni (8 dagar kvar)

Vi söker engagerad personlig assistent åt vår kund i Brandbergen. Kunden är en glad och aktiv kvinna i medelåldern som behöver hjälp och stöd i sin vardag. På grund av sin fysiska funktionsnedsättning är hon rullstolsburen. Förutom vardagliga sysslor får du vara med på möten, konferenser, biobesök, teater, musik, handla eller bara vara hemma och gå på promenader i alla typer av väder.

Tjänsten är först och främst extra vid behov. Men om det fungerar bra mellan dig och kunden och om personkemin finns där så finns även möjlighet till att få en deltidstjänst.


Din profil

Fokus i arbetet som personlig assistent är att få kundens vardag att fungera både hemma och på fritiden. Som personlig assistent är det ditt arbete att följa kunden utifrån dennes önskemål och behov. Då du arbetar där kunden befinner sig så är det viktigt att du har förmågan att kunna känna av olika situationer och förstå när du ska ta ett steg tillbaka och när din hjälp behövs.

Vi söker dig som brinner för att jobba med människor och som har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Som person är du engagerad, initiativrik och lyhörd för kundens önskan och behov. Du behöver vara flexibel och kunna gå från lugnt till högt arbetstempo samt tycka om att gå långa promenader Du ska kunna prata och förstå svenska obehindrat.


Dina arbetsuppgifter

I arbetet ingår omsorgsarbete, stöttning med personlig hygien och vardagssysslor såsom att hjälpa till med matlagning och städning, samt förflyttning vid behov. Arbetet kommer att ske i hemmet och där kunden befinner sig, till exempel vid olika aktiviteter utanför hemmet.

Om anställningsvillkoren

  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Omfattning: extra vid behov med möjlighet till att få en deltidstjänst
  • Arbetstid: kvällar och nätter (några timmars jour ingår)
  • Arbetsplats: Brandbergen

Skicka in din ansökan och motivera i ditt personliga brev varför just DU skulle passa för tjänsten.

Om arbetsgivaren

Livihop arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vår målsättning är att vara Sveriges mest professionella assistansbolag. Omtanke, ansvar, kompetens, engagemang och förtroende är våra kärnvärden och genomsyrar vårt arbetssätt. Livihops syn på personlig assistans är enkel: alla har rätt till ett bra liv. Vi arbetar med människor, och det finns lika många personligheter som det finns människor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LIV IHOP AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Liv ihop AB (publ)