Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till aktiv kille!

Move & Walk Assistans · Hammarö · Ansök senast 27 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår kund är en pigg och glad kille på 11 år som bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Familjen är aktiv och har alltid någonting på gång. Kunden är mycket social, lekfull och busig. Träning, bus och lek är en stor del av hans liv, vilket innebär att Du måste ha god fysik för att klara av lyft och förflyttningar. Arbetsplatsen är där kunden befinner sig, vilket kan vara på skolan, badhuset, hemma, på träning eller på utflykt.


Vår kund umgås mycket med sina kompisar så vi söker dig som är glad, pedagogisk, lekfull, ansvarsfull och har lätt att samverka med andra. För att Du ska trivas på jobbet krävs att Du gillar barn, är lekfull och att du har glimten i ögat. Då familjen gillar djur bör Du inte vara allergisk.


Vi erbjuder dig ett stimulerande och roligt arbete. Varierade arbetstider vilket innebär dagtid, kvällar samt helger. Tjänsten är på 2 fasta pass i veckan, vilket blir ca 10 timmar i veckan. Det finns även chans till fler pass/timmar. Därutöver ser vi gärna att du är flexibel och kan hoppa in på sjukpass. Kraven är att du har körkort, helst tillgång till bil samt rökfri. Arbetsplatsen är på Hammarö.


Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.


Start omgående. Dagar, kvällar, helger.


Om Move & Walk Assistans

Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning genom kollektivavtal mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Move & Walk Assistans

Placering

Hammarö

Kontaktperson

Move & Walk Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons