Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till 46-årig kvinna

NOA Personlig Assistans AB · Kalmar · Ansök senast 1 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

PERSONLIG ASSISTENT TILL 46-ÅRIG KVINNA

Söker du efter ett utvecklande arbete som till största delen handlar om att tillföra livskvalité för någon annan? Nu söker vi en engagerad personlig assistent till vår kund på Öland.


Att arbeta som personlig assistent innebär att hjälpa en person som har funktionsnedsättning att leva sin vardag som vem som helst.


Vår kund är en rullstolsburen 46-årig kvinna. Hennes funktionsnedsättning är ganska omfattande varför det ingår att assistera i allt som ingår i hennes vardag.


I början av din anställning kommer du att få upplärning i alla moment genom att följa och utbildas av en rutinerad assistent.


Du arbetar till största del i kundens hem, men din formella arbetsplats är alltid där kunden befinner sig.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

Tjänstgöringsgrad: Ca 83%

Arbetstider: Varierande. Dag/Kväll/Natt/Helg enligt rullande schema. Schemat inte fastställt i dagsläget så kan komma att ändras.

Tillträde: 1 februari 2021


Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan KFO och Kommunal.


Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat giltiga utdrag från belastningsregistret. Uppdatering av dessa utdrag sker sedan årligen.


DIN PROFIL

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och enbart inrikta oss mot kandidater som vill arbeta hos oss under många år framöver.


Det viktigaste för oss på NOA är att matchningen mellan kund och assistent blir rätt. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet, vilja och intresse för assistansyrket när vi rekryterar. Vi söker dig kvinna mellan 30-50 år med erfarenhet av liknande arbete. Som person ser vi gärna att du är social, lyhörd och duktig på att kommunicera. Vi värdesätter arbetsmoral och flexibilitet då arbetsgruppen på egen hand täcker upp för varandra vid frånvaro eller ledighet.

Utbildning som personlig assistent eller undersköterska är meriterande.


Körkort är ett krav då kunden har egen bil.



VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi tycker att du har ett av världens viktigaste jobb. Som arbetsgivare är vi måna om att erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats. Vi erbjuder ofta kompetensutveckling i form av specifika utbildningar mot just det funktionshinder som du arbetar med, men också mer generella utbildningar som exempelvis hjärt- och lungräddning. Därutöver sker många trevliga sammankomster för både assistenter och kunder.


KONTAKT

Janina Lundblad

Uppdragsansvarig

janina@noass.se (ansökningar inskickade via mail kommer inte att behandlas)

0705-227106


ANSÖKAN

Ansökan sker via vårt rekryteringssystem Primass och länk dit finns i anslutning till denna annons. Om du inte redan har ett ansökningskonto så skapar du enkelt detta via vår hemsida.

Gå in på www.noass.se

Klicka på "Jobba här"

Klicka på "Våra lediga tjänster"

Där skapar du dig en rekryteringsprofil som sen finns i vårt rekryteringssystem där vi letar kandidater.


OBS! Eftersom tillsättning sker så snart vi funnit rätt kandidat kan rekryteringen komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.


OM OSS

NOA är en assistansanordnare som gör allt för att leverera det där lilla extra. Verksamheten är baserad på långvarig och egen erfarenhet av personlig assistans och LSS och för oss är det en självklarhet att god assistans endast kan levereras genom engagerade och duktiga assistenter. Våra kunder och anställda finns i Blekinge, Småland och Skåne och vårt huvudkontor finns i Sölvesborg. Vi tar tillvara på kunder och assistenter genom närheten, tillgängligheten och gemenskapen som präglar NOA.

Företaget grundades 2005 av Jerry och Eva Håkansson och har kunder i Blekinge, Småland, Skåne och Halland.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NOA Personlig Assistans AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

NOA Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons