Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent till 40-årig kvinna

L&S Assistans AB · Umeå · Ansök senast 10 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Jag är en 40-åring kvinna som sitter i rullstol och har en synnedsättning samt kognitiva nedsättningar. Jag behöver assistans för att klara av de flesta momenten i vardagen. Du kommer att vara ett stöd vid personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor samt annat som kan uppkomma i min vardag. Jag ser inga problem med att du är studerande eller har fler jobb då detta går att kombinera med att vikariera hos mig.

På dagarna är jag på daglig verksamhet eller tränar. På fritiden så går jag gärna ut och äter eller fikar. Jag gillar även att shoppa, träffa kompisar, gå på föreläsningar och att lyssna på livemusik. Om orken tryter så är jag hemma och gosar med mina marsvin eller njuter i solen med en kopp kaffe.

Jag söker 2 timanställda som kan arbeta vid behov med chans att jobba mer från februari till juli. Arbetstiderna är: dagpass 8.30-16.00 och kvällspass 16.00-23.00.

Jag ser fram emot din ansökan!

Om LS Assistans

LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vi drivs av en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.

Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.

Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön.

Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.

Vill du vara med och göra skillnad? Sök då till oss på LS Assistans!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

L&S Assistans AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

L&S Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons