Personlig Assistent till 2-årig pojke

Alminia AB i Lerum · Lerum

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Jag är en glad kille på 2 år som söker efter någon att hänga med på dagarna och som kan hålla koll på mig på nätterna. Jag älskar böcker, fordon och att bada. Jag har en muskelsjukdom och i samband med den är jag extremt infektionskänslig och får inte gå på förskola. Därför behöver jag någon som hjälper till att hitta på andra roliga saker med mig!


Sjukdomen gjorde att jag tappade mitt svalg. Därför får jag all mat och dryck via en "knapp" på magen. Jag har också en slemsug som hjälper till att suga bort saliv i munnen.

Ibland behöver jag min andningsmask också. Den tränar upp mina lungor och är helt enkelt skön att ha på sig då och då, som tex när jag tränar. Jag är inte i behov av någon syrgas.

Att jag är muskelsvag innebär inte att jag inte "hänger med" mentalt. Jag kan prata och ofta göra mig förstådd. Ungefär som en vanlig tvååring, förutom att jag inte kan sitta, stå eller krypa. Men det kan vi ändra på tillsammans!


Förutom min muskelsjukdom har jag ganska nyligen fått diabetes också, vilket innebär att jag har en insulinpump som varnar om mitt socker är högt eller lågt. Ibland behöver jag lite socker och ibland insulin. Inga sprutor behövs för det.


Jag söker dig som framförallt är barnkär, men som också vill lära dig mer om mig och mina behov. Du ska vara orädd och våga ta för dig. Du kommer att behöva hjälpa mig med min träning, att hitta på bus och att följa med på olika sjukbesök. Det är viktigt att du pratar flytande svenska så att vi förstår varandra. Tidigare erfarenheter inom vård är också ett krav.


Hoppas vi ses!


Rekrytering sker löpandeAlminia AB är ett privat bolag som grundades år 1995.

Vi har idag kontor på flera orter.

Inom företaget anser vi att en hög omtanke och service gentemot våra kunder är en självklarhet likaså respekt för den enskilde kundens självbestämmelse och integritet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alminia AB i Lerum

Placering

Lerum

Kontaktperson

Alminia AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 2-årig pojke i din ansökan