Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, sommarvikariat

M E Assistans AB · Kalmar · Ansök senast 5 apr.

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu letar vi efter några nya kollegor/ semestervikarier till våra olika assistentgrupper i Kalmar och Nybro.

Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande och rörligt jobb. Dig som vill vara en hjälpande hand åt personer som har fysiska funktionsnedsättningar

I ditt arbete som personlig assistent kommer du att behöva hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar och hushållsarbete som t.ex matlagning, bakning, städ och tvätt. Även trädgårdsarbete förekommer hos en del kunder.

Det finns barn hos någon kund, så du behöver kunna/ vilja vara behjälplig med dem. Du kommer även att få vara med på jobb, så du behöver kunna ” bara vara” ibland! Du behöver även ha möjlighet att följa med på längre resor hemifrån ibland.

I arbetet förekommer bilkörning, när, resor till och från jobb, ärenden, utflykter och annat ska uträttas. Så körkort är ett måste. Du ska vara kvinna, kunna prata och förstå svenska mycket bra. Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid ev anställning. Vi har önskemål om att du är vaccinerad mot covid.

Arbetstiden är förlagd till dag,kväll och även hela dygn där viss väntetid förekommer, på rullande schema. Vi söker också timvikarier för inhopp vid ordinarie personals frånvaro.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

M E Assistans AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

M E Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons