Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig Assistent sökes

INOVA ASSISTANS AB · Nacka · Ansök senast 6 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inova assistans bedriver personlig assistans med stöd av personal med hög kompetens och en vilja att utveckla den enskildes rätt till självbestämmande. Vår ambition är att skapa sammanhang och aktiviteter som främjar samhällsdeltagande och ökad förståelse mellan människor med olika levnadsförutsättningar.

Vi söker nu assistent till kund i Orminge gällade natttjänst.

Du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt genom att vara hans förlängda arm.

Arbetet är variationsrikt då det är brukarens individuella behov som styr uppgifterna.

En typisk natt hos B=brukare kan se ut som följande:

Passet börjar 22.00, Oftast börjar man göra i ordning för natten, ibland vill B ha massage och det brukar vara ett tillfälle då det pratas och skämtas med sin kollega och B. Det finns ett vändschema för att minska risken för trycksår, någon gång innan 00.00 kommer ni att vända honom. När han vill lägga sig kommer han att vilja att ni stänger av Tv:n, fixar så han ligger skönt och inte fryser samt släcker ner kring honom. Därefter kommer ni ha ett vändschema, 2 timmar höger och 3 timmar vänster under natten. Annars är det bara att finnas till, ett par grejer kan komma att behövas att göra, vid behov ges medicin, hostning och i sällsynta fall toalettbesök. Det blir en del tid då vi bara ska finnas till om B vill något eller om det händer något under natten. Bra att veta är att B både har hemventilator (trakealkanyl) och PEG.

På morgonen brukar B vilja gå upp vid 07.00, om han inte säger annat. då är det bara en timme innan dagpersonalen kommer och tar över. under den timmen har nattpersonalen ett par rutiner, gympa och massage samt tandborstning, resten av morgonrutinerna tar dagen hand om.

Du som söker får gärna ha erfarenhet från att arbeta med funktionshindrade personer.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

INOVA ASSISTANS AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Inova Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons