Personlig assistent sökes till trettioårig man i Vällingby

Personlig assistent sökes till trettioårig man i Vällingby

Nordström Assistans · Stockholm · Ansök senast 29 nov. (128 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en personlig assistent till en man i trettioårsåldern som bor tillsammans med sin familj i Vällingby. Han är rullstolsburen och du som personlig assistent behöver hjälpa till där hans funktionsvariation sätter gränser. Mycket av arbetet handlar om att hitta på sociala utomhusaktiviteter. Det kan exempelvis vara att snickra, odla och fixa i familjens trädgård, spela biljard, åka och bowla, gå på museum eller att ta en fika. Han gillar när det händer saker runt omkring honom, och därför bör du som söker vara både aktiv och påhittig.

Tjänsten är en deltidstjänst på ca. 12-13 timmar/veckan, fördelade på två arbetspass under dagtid. Arbetstiderna är klockan 11.00-17.00 på onsdagar och fredagar varje vecka.Omfattning:Deltid.Antal tjänster:1.Tillträde: Enligt överenskommelse.Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Om dig -

Denna kund söker dig som gillar att ta ansvar, visar ett stortengagemangoch som sprider glädje runt dig. Detta bör genomsyra ditt arbete. Du behöver ävenha god förståelse för vad arbetet som personlig assistent innebär. Att du är glad, positiv och har ett trevligt bemötande ser vi som en självklarhet. Har du dessutom gröna fingrar är det positivt.

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet inom personlig assistans,

  • Är kulturellt intresserad och kreativ.

Det är krav på att du:

  • Är rökfri,

  • Kan uppvisa ett giltigt utdrag ur ditt belastningsregister från Polisen vid en eventuell anställning.

RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare.Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia.Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vid eventuellanställningFöranställning hos oss på Nordström Assistansbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta hos denna kund måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret vid en eventuell anställning. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/För dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Nordström AssistansVi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Gotland, Malmö, Jönköping och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordström Assistans

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Nordström Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons