Personlig assistent sökes till tjej utanför Lund, flexibelt och varierande

Tindra personlig assistans AB · Kävlinge

·

Ansök senast 12 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

#jobbjustnu Arbetet som personlig assistent kan variera mycket beroende på vem du arbetar hos, just detta arbetet kräver att du har viss erfarenhet av liknande arbete inom vård och omsorg eller service.

Nu söker vi assistent till en tjej som bor ett stenkast från Lund, vi söker dig som vill arbeta timmar vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Det finns möjlighet att få ett vikariat över sommaren - perfekt för dig som studerar! Du är flexibel och kan arbeta dag, kväll samt natt med jour. Arbetsplatsen finns strax norr om Lund, du behöver bil för att ta dig hit.

Passar du in i uppdragsgivarens beskrivning?

"Du som arbetar som personlig assistent hos mig behöver dela mina intressen för att vi ska ha roligt tillsammans. Jag vill att vi ska kunna prata om allt möjligt. Mina dagar kan se lite olika ut, efter jobbet går jag på promenader med min hund, rider, simmar eller är iväg på gymet. Jag brukar umgås mycket med min familj, vänner och släkt. Oavsett vad jag gör behöver du som arbetar hos mig finnas vid min sida, i förflyttningar och i de moment jag behöver en hjälpande hand."

Utöver detta krävs det att du är stark i dig själv såväl fysiskt som psykiskt, du har barnasinnet kvar och är bra på att motivera och coacha.

Du blir en del av ett tajt team som ger och tar, har uppdragsgivaren i fokus och hjälps åt för att lösa de situationer som uppstår.

Innan du ansöker, stäm av med minimikraven:

  • Körkort
  • Egen bil
  • Rökfri
  • Inga allergier (husdjur finns på arbetsplatsen)
  • Endast kvinnliga sökande i 20-30-årsåldern
  • Intervjuer kommer ske omgående
  • Tillgänglig att gå bredvid inom kort

Skicka din ansökan redan nu, vi tar kontakt omgående eftersom behovet finns redan idag: rekrytering@tindra-ab.se eller ring oss för mer information på 0435-56644.

Om Tindra

Vår policy är att ge en bra och personlig service till våra uppdragsgivare med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation.

Hos Tindra börjar din anställning med en tät dialog under introduktionen. Dialogen skall säkerställa att du trivs och utvecklas i ditt arbete. De månatliga arbetsplatsträffarna fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling. Tindras kontorspersonal är ständigt nåbar, även utanför kontorstid, genom vårt journummer. Vår tillgänglighet skapar närhet och trygghet för våra anställda och uppdragsgivare.

Din anställning omfattas av KFOs kollektivavtal för personliga assistenter. Tindra är mån om sin personal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till samtliga anställda. Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss.

Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindraassistans.se, ta en titt på vår Facebook, Tindra personlig assistans eller slå oss en signal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tindra personlig assistans AB

Placering

Kävlinge

Kontaktperson

Tindra Personlig Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens T23 i din ansökan