Personlig assistent sökes till nyfiken 17-årig kille i Kumla

D&K assistans · Kumla

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

D&K Assistans är ett litet företag med kontor i Västerås. Vi har assistansuppdrag i Västerås, Örebro och Kumla. Vår intention är att jobba nära våra kunder och anställda. Vill du veta mer om oss och om vad det innebär att jobba som personlig assistent får du gärna gå in på vår hemsida.


Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en nyfiken och pratsam 17-årig kille. Han har en muskelsjukdom samt autism och behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag, både i hemmet och på andra aktiviteter. Tjänsten är ca 25% med möjlighet till fler timmar under vissa perioder. De flesta pass förläggs på kvällar och helger.


Som person är du trygg, pålitlig och omtänksam. Du är bra på att läsa av situationer och kan anpassa dig efter dessa. Det är viktigt att du är ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du ska kunna föreslå, planera och genomföra lämpliga aktiviteter. Vi ser gärna att du har en positiv livssyn och ser möjligheter istället för hinder.


Det är meriterande om du har kunskaper inom muskelsjukdomar eller autism, men inget krav. Vi förväntar oss att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Vi vill att du har körkort eftersom en anpassad bil används i tjänsten. (Du behöver inte ha tillgång till egen bil).


Du kommer att arbeta med en vetgirig och glad kille som är 17 år och har en muskelsjukdom samt autism. Eftersom hans muskler är svaga behöver han stöd och hjälp med det mesta i sin vardag. Han går i skolan på dagarna och på fritiden är hans stora intresse är pussel och lego. Han bygger olika avancerade legokonstruktioner och tycker om att besöka legoaffärer. Han tycker även om att göra andra utflykter t.ex. att gå på bio, besöka loppisar eller fika på stan.


Dina arbetsuppgifter innebär att göra hans vardag lätt och självständig. Det kan innebära hjälp och stöd med att bland annat planera och utföra aktiviteter, vissa förflyttningar, träning, personlig omvårdnad och hygien, visst hushållsarbete samt vid övriga aktiviteter. Assistansen utförs i hemmet men även på andra ställen som t.ex. vid utflykter.


Lönen sätts individuellt efter din utbildning och erfarenhet. Vi har kollektivavtal som reglerar OB och andra ersättningar.


Intervjuer görs löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat en passande assistent.


Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

D&K assistans

Placering

Kumla

Kontaktperson

Design och Konsult i Västerås AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ange "B9" i ämnesraden. i din ansökan