Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig Assistent sökes till man i Falköping. Timvikarie/Sommarvikarie

Allas Assistans/Curira Assistans AB · Falköping

·

Ansök senast 20 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Hos denna kund får du chansen att träffa en man som älskar teknik och olika sporter. Promenader och en fika är något som är väldigt uppskattat. Mannen sitter i rullstol så tyngre lyft förekommer vid dubbelbemanning. Till dina arbetsuppgifter hör att hjälpa till med omvårdnad, personlighygien samt vissa hushållssysslor. Ett plus är om du är lite händig och vet hur ett hushåll sköts då mannen bor tillsammans med sin fru i en villa med tillhörande trädgård. Djur och rökfri familj.

Vi söker nu dig som brinner för att hjälpa människor. Du gillar att ta egna initiativ och en av dina styrkor är att se individens behov i olika situationer. Du är lyhörd, ansvarstagande och en pålitlig person med gott hjärta. Du ska kunna arbeta ensam och i grupp. Det är viktigt att du kan hantera det svenska språket i både tal och skrift då denna man behöver hjälp med att kommunicera.

Att jobba som personlig assistent är ett svårt och kvalificerat jobb. Man måste ha social kompetens eftersom du arbetar så nära en annan människa. Vad du gör som personlig assistent är olika beroende på vem du jobbar hos. Men det gäller att ge brukaren en meningsfull tillvaro utifrån brukarens egna behov och önskemål. Som assisten behöver man vara bekväm med att inte själv vara i fokus när du är på jobbet. Fokus är på din brukare. På vissa arbetsplatser behöver du kunna ta mycket ansvar och initiativ. På andra arbetsplatser ska du bara vara händer eller fötter. Och det gäller att kunna anpassa sig till det och kunna lägga ifrån sig sina egna värderingar och åsikter. Ibland behöver man vara nära och ibland stå bakgrunden. Kanske finns det anhöriga i hemmet. Du behöver respektera deras sätt att leva och att ha en god relation med dem. Det är inte lätt att ha personal i sitt hem och en god medkänsla underlättar arbetet.

Låter detta intressant skicka in ditt cv till oss.

Tillträde snarast

Intervjuer sker löpande.

Individuell lönesättning

Timanställning

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allas Assistans/Curira Assistans AB

Placering

Falköping

Kontaktperson

Curira Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Referens: Vikarie2 i din ansökan