Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes till kvinna utanför Ulricehamn - 67,5 % dygnspass

Personlig assistent sökes till kvinna utanför Ulricehamn - 67,5 % dygnspass

L&S Assistans AB · Ulricehamn · Ansök senast 10 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker personliga assistenter till en av våra kvinnliga kunder utanför Ulricehamn!

Arbetet innebär att du som personlig assistent hjälper vår kund i sin vardag, med allt från att sköta hennes hem till personliga hygien. Vi söker dig som är punktlig, lyhörd, flexibel och har en positiv inställning som smittar av sig. Du arbetar bra självständigt likaväl som i team och har förmågan att finnas diskret i bakgrunden när det krävs.

Vi har krav på körkort och tillgång till bil, då det krävs för att ta sig till och från kund. Kunden har katt och därför är det viktigt att du själv inte är allergisk. Omvårdnadsutbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på 67,5 % men vi söker även en som vill jobba som timanställd. Arbetstiderna är förlagda som dygnspass, både på vardagar och helger.

Om LS Assistans:

LS Assistans grundades 2011 i Umeå och har verksamhet i hela Sverige. Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet. Vårt mål är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov och vi vill vara ett föredöme och ledande i branschen. Vi arbetar medvetet för jämställdhet, delaktighet och mångfald för att värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga assistans.

Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Som anställd hos oss får du utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön. Vi erbjuder dig ett viktigt jobb där din vilja och ditt engagemang är avgörande för assistansens kvalitet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

L&S Assistans AB

Placering

Ulricehamn

Kontaktperson

L&S Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons