Personlig assistent sökes till kvinna i Ängelholm #jobbjustnu

Tindra personlig assistans AB · Ängelholm

·

Ansök senast 27 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetet som personlig assistent kan variera mycket beroende på vem du arbetar hos, i just detta arbetet är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom vård och omsorg.

I detta team söker vi en ny medarbetare för vid behovsanställning, med arbetstider 11-21 mån-sön #jobbjustnu

Du är en person med erfarenhet inom vård och omsorg eller personlig assistans, med skinn på näsan och ett glatt humör. Utöver detta krävs tålamod och att du har stor empati och är stark i dig själv.

Du blir en del av ett tajt team som ger och tar, har uppdragsgivaren i fokus och hjälps åt för att lösa de situationer som uppstår.

Arbetet är hos en kvinna med fysisk funktionsvariation som är bunden till sitt hem. I arbetet ingår hjälp med på- och avklädning, omvårdnad, hygien samt matlagning, städ och annat som behöver skötas om i ett hem. Kvinnan röker i hemmet så är du rökare är det ett plus. Katt finns i hemmet.


Om Tindra

Vår policy är att ge en bra och personlig service till våra uppdragsgivare med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsnedsättning.

Hos Tindra börjar din anställning med en tät dialog under introduktionen. Dialogen skall säkerställa att du trivs och utvecklas i ditt arbete. De månatliga arbetsplatsträffarna fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling. Tindras kontorspersonal är ständigt nåbar, även utanför kontorstid, genom vårt journummer. Vår tillgänglighet skapar närhet och trygghet för våra anställda och uppdragsgivare.

Din anställning omfattas av KFOs kollektivavtal för personliga assistenter. Tindra är mån om sin personal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till samtliga anställda. Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss.


Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindra-ab.se, ta en titt på vår Facebook, Tindra personlig assistans eller slå oss en signal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tindra personlig assistans AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Tindra Personlig Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens T47 i din ansökan