Personlig assistent sökes till Gislaved.

ALMA ASSISTANS AB · Gislaved

·

Ansök senast 30 nov. (5 dagar kvar)

Vill du känna dig behövd, få nya utmaningar och ha meningsfullt vardag? Då är det dig vi söker!

Jag en glad 41-årig kvinna boendes i Gislaved med min man och våra 4 barn, som för några år sedan fick en hjärnblödning, som slog ut mig fysiskt, men inte mentalt. I början hade jag inget tal alls. men har jobbat tillbaka de, men är fortfarande lite otydligt. Min rörlighet är nedsatt. De innebär att jag tränar i form av sjukgymnastik, arbetsterapi, gymmet, logopeden, terapibadet m.m.

Mina intressen är bla. att laga mat o baka.

Jag söker nu en assistent på heltid, arbetspassen är förlagda dag o kväll (ej nätter). Det är viktigt att du har körkort så du kan köra mig till mina aktiviteter. Fördelen är om du är intresserad av fysisk aktivitet och har förmågan att hjälpa mig med min träning.

Men viktigaste är för mig är att vi kommer överens, trivs tillsammans och att du har ett pedagogiskt sinne. Du ska ha förmågan att pusha och driva på, så att jag ständigt utmanas och tvingas att göra framsteg.

Tveka inte att skicka in din ansökan om du är intresserad av denna utmaning, och vill vara med på min resa tillbaka till ett självständigt liv.

Kontaktperson:

Sandra Lundberg

Mail: sandra.lundberg@almaassistans.se

Tel: 036-160604

Krav

  • Körkort

Meriterande

  • Vårderfarenhet

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ALMA ASSISTANS AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Alma Assistans AB