Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes till en man i 60 års ålder i Kungsängen

Personlig assistent sökes till en man i 60 års ålder i Kungsängen

NEW LIFE ASSISTANS AKTIEBOLAG · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En erfaren personlig assistent sökes till en man i 60 års ålder i Kungsängen.

Assistenten ska hjälpa kunden med alla grundläggande behov och övriga behov. Användning av golv lift i arbetsuppgifter förkommer.

Anställningen är på deltid, ca 15 timmer per vecka plus extra tider vid behov. Fast schema.

Arbetstider:

13:40-21:30

21:00-09:30

Lön, enligt överenskommelse.

Provanställning först i tre månader

OBS, Katter finns hemma hos kunden så man inte ska ha någon pälsallergi.

Tanken med den personliga assistansen är att kunden ska kunna få leva sitt liv efter egna förutsättningar och önskemål till ett självständigare liv. Detta innebär att du som assistent visar engagemang för kundens situation och har förmågan att anpassa dig efter enskilda kundens behov så att stödet utformas individuellt. Det är därför viktigt att du som medarbetare delar företagets vision och värderingar. Du som personlig assistent är vår viktigaste resurs.

Verksamheten vilar på tre pelare; trygghet, omtanke och service. Dessa aspekter är tänkta att genomsyra vårt arbete på alla nivåer.

Kvalifikationskrav

För att lyckas med rollen du har minst 3 år erfarenhet inom personlig assistans.

Önskade kvalifikationer

Som personlig assistent har du en otroligt viktig roll i den funktionshindrades liv. Du ska på många sätt vara en kameleont med olika kompetenser under olika stunder. Det är viktigt att kunna känna av den funktionshindrade, se behov, att möta och bemöta. Att kunna agera men också reagera.

Arbetet ställer höga krav och det gäller för dig att veta hur du dels ska kunna agera proffsigt samtidigt som du har frihet under ansvar att själv sätta gränser som ibland kan vara väldigt flytande.

Kort och gott ett komplext arbete som utvecklar dig som människa där du är ditt eget verktyg.

Företagsinformation

New Life Assistans AB är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans inom LASS och LSS. Vi startade verksamheten i maj 2010 och idag hjälper vi omkring 50 kunder i Sverige till ett bättre liv. Hos oss arbetar även personer med egna erfarenheter av att ha barn med funktionshinder. Vår grundläggande idé är att tro på att alla människor har en inneboende kraft och förmåga att kunna påverka sina livsvillkor. New Life Assistans AB är starkt präglat av trevliga och ambitiösa medarbetare, idag ca 200 st.

Hos oss på New Life AB sätter vi alltid kunden i fokus. Detta innebär att kunden själv ska kunna bestämma över sitt liv och sin vardag. Hos oss får våra kunder alltid ett gott bemötande och en hög servicegrad. Att arbeta hos oss innebär att du engagerar dig i andras utveckling och möjligheter. Arbetet som personlig assistent kräver därför ett genuint och personligt engagemang för människor i behov av omsorg.

Vår anställda erbjudas friskvårdsbidrag, utbildning, folkhälsovård och ett utvecklande och givande arbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NEW LIFE ASSISTANS AKTIEBOLAG

Placering

Stockholm

Kontaktperson

New Life Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons