Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes till Ekeby/Almby, start efter sommaren

Personlig assistans · Örebro · Ansök senast 29 aug.

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Jag är en man i mina bästa år som har afasi och sitter i rullstol. Mina behov är ganska omfattande och jag behöver mycket stöd för att få vardagen gå ihop, det är dock viktigt att jag får göra det jag klarar själv och att du är stödjer mig i detta, jag lägger stort fokus på träning och du som söker får gärna vara intresserad av detta.

Det är viktigt att du som söker kan se till individuella behov och att du har ett bra tålamod då saker kan behöva få ta sin tid. Det är också av stor vikt att du kan kommunicera både muntligt och via skrift på bra svenska då jag främst kommunicerar via en ipad.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att stötta mig i min vardag och hjälpa mig med träning, utöver detta behöver jag också hjälp med hem och hushåll, matlagning och hygien. Du får också gärna vara en händig person då jag bor i ett hus som jag gillar att pyssla om. Jag önskar också att du som söker är rökfri. Hund vistas i hemmet ibland så du som söker kan ej vara allergisk mot detta.

Omfattningen är på ca 80-85%

Planerad start är i slutet av augusti, inskolning kommer ske innan start.

Eftersom arbetet kommer ske utanför Örebro i Ekeby/Almby behöver du ha körkort och tillgång till bil detta då bussar ej är anpassade efter arbetstiderna.


Du kommer vara anställd av Örebro kommun på en så kallad PAN-anställning, avtal-17, vid frågor är du välkommen att kontakta :

karin.brodin@orebro.se.

Ansökan måste märkas med Ekeby21 för att kunna hanteras.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Personlig assistans

Placering

Örebro

Kontaktperson

Örebro kommun

Ansök via mejl