Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes till 11-årig tjej i Mönsterås

Personlig assistent sökes till 11-årig tjej i Mönsterås

Move & Walk Assistans · Mönsterås · Ansök senast 16 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu har du chansen att bli en av mina personliga assistenter!

Jag är en tjej på 11 år som bor med min mamma och lillasyster i Mönsterås, och nu söker jag en ny stjärna till mitt gäng! Jag söker dig som har en stor dos barnasinne och nära till skratt, du behöver även vara flexibel och ha siktet inställt på lösningar. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med allt i min vardag, från mat till kommunikation, träning och hygien.

Som assistent är du ansvarsfull och har tålamod, ibland behöver du ta ett steg tillbaka och ibland träda fram och hjälpa mig. Du är positiv och framåt och kan puscha när det behövs.

Du får inte va allergisk mot pälsdjur då jag älskar att hänga i stallet. Du behöver också vara rökfri.

Som min assistent är du med mig där jag befinner mig, ibland är det på sjukhuset, i skolan, hemma eller hos vänner.

Andra saker som är bra att veta:

Du måste ha körkort och vi ser gärna att du är flexibel i både arbetstider samt arbetsresor. Har du intresse av hur kroppen fungerar, eller hur träning påverkar kropp och själ så är det meriterande.

Erfarenhet och/eller kunskap om AKK (Alternativ Kompletterande Kommunikation) och TAKK (Tecken som stöd) är också meriterande.

Arbetstiderna är dag/kväll både vardag och helg. Då tjejen har assistans med vaken natt så kan det förekomma inhopp på natt. I din ansökan vill vi att du beskriver hur du ser på din roll som assistent. Beskriv gärna hur du tycker att du uppfyller ovanstående önskemål.


Move & Walk är ett företag som administrerar personlig assistans. Move & Walk bedriver även träningsverksamhet och särskola. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, kan använda konduktiv pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning med stora möjligheter. Vi har kollektivavtal med Almega/Vårdförbundet.

Då vår kund är minderårig kommer vi att begära ut utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Då detta kan ta upp till två veckor är det bra om du beställer det i god tid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Move & Walk Assistans

Placering

Mönsterås

Kontaktperson

Move & Walk Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons