Personlig assistent sökes på Öland!

BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB · Mörbylånga

·

Ansök senast 9 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bra Assistans i Örebro AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS) och Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). . Rätten om självbestämmande, hur assistansen skall utformas för varje enskild är lagstadgad, alla människor har rätt till ett bra liv och det eftersträvar vi på Bra Assistans i Örebro AB, för vi styrs av kundens behov. Bra Assistans i Örebro AB har huvudkontor i Örebro men kunder och anställda runt om i hela landet.

www.bra-assistans.se

Vi har nu en tjänst som personlig assistent ledig för dig som vill medverka till ett meningsfullt liv för en härlig rullstolsburen kille på drygt 20 år boende på Öland! Tjänsten innebär att du jobbar 2 helger och 2 pass på vardagar i månaden, samt är flexibel och kan jobba vid behov då andra assistenter är sjuka, behöver ledigt mm. Vi söker även en person som enbart jobbar som vikarie vid behov.

Du ska vara kille, djurvän, ha arbetsglädje och vara initiativrik, tycka om data-/tv-spel och musik och ha hjärtat på rätta stället. Vara rak i kommunikationen och ärlig. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär personlig assistans i och utanför hemmet, personlig hygien, matlagning, städning, fritidsaktiviteter. Körkort är en merit.

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans, psykiatri, hälso- och sjukvård, hemtjänst, gruppboende el dyl. Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt är ödmjuk och har ett genuint engagemang för ditt arbete. Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Du ska vara ansvarsfull och snabbtänkt i olika vardagliga situationer samt vara initiativrik och självständig. Du som söker ska vara flexibel och kunna även arbeta alla dygnets timmar men även med kort framförhållning vid behov pga sjukdom o dyl.

Det är bra om du har körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Du jobbar delvis som ordinarie assistent på rullande schema samt som vikarie vid andra assistenters sjukdom, ledighet och dylikt. Tjänstgöringsgraden på schema är 38% men sedan beror det på hur många extrapass vikariepass du får.

Du arbetar dygnspass 14.30-14.30, med sovande natt (jour) på nätterna.

Maila in din ansökan redan idag! Skriv referensnumret SF2008 i mailets änmesrad så mailet sorteras rätt! Vi behandlar alla ansökningar fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut!


Övrigt: Bra Assistans i Örebro AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Bra Assistans värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter RPS-442-3-enskild-9-paragraf. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB

Placering

Mörbylånga

Kontaktperson

Bra Assistans i Örebro AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens SF2008 - anges i mailets ämne! i din ansökan