Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent sökes i Västerås

BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB · Västerås · Ansök senast 17 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bra Assistans i Örebro AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar, enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL).

Rätten om självbestämmande - hur assistansen skall utformas för varje enskild är lagstadgad; alla människor har rätt till ett bra liv och det eftersträvar vi på Bra Assistans i Örebro AB. Vi styrs av kundens behov!

Bra Assistans i Örebro AB har huvudkontor i Örebro men kunder och anställda runt om i hela landet.

Nu söker vi kvinnliga personliga assistenter i åldern 25 år och uppåt, både för ordinarie anställningar på arbetstidsschema samt vikarier vid behov hos flera av våra brukare.

Arbetet är utmanande och varierande, och kräver att du är lyhörd, har förmåga att ta egna initiativ, är självgående och kan kommunicera rakt, tydligt och ärligt. Du behöver vara social, ha "skinn på näsan" och samtidigt finnas till hands i bakgrunden när det behövs! Du behöver vara snabbtänkt, ha ett bra bemötande och vara lyhörd mot både brukaren och dina kollegor samt duktig på att samarbeta. Det är viktigt att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och kan se olika möjligheter och lösningar när ett problem uppstår. Du behöver kunna arbeta alla tider då arbetstiderna är fördelade varierande alla dagar i veckan och alla timmar på dygnet. Du behöver också kunna vara flexibel med arbetstider och kunna rycka in som vikarie vid kort varsel. Då varje brukaren har en liten begränsad grupp egenvalda assistenter krävs att man ställer upp för varandra vid sjukdom o dyl!

Det är ett stort plus om du har några års erfarenhet av yrket som personlig assistent och om du har vana av att använda lyft. Du behöver ha körkort.

Genom ditt arbete kommer du hjälpa brukaren till ett meningsfullt liv och själv få chansen att jobba med något givande, varierande och omväxlande!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vi behandlar alla ansökningar löpande så tjänsterna kan bli tillsatta innan annonstidens slut. Maila därför in din ansökan snarast till jobb@bra-assistans.se och GLÖM INTE skriva ref.nr VS2101 i ämnesraden så det sorteras rätt!


Övrigt: Bra Assistans i Örebro AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Bra Assistans värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter RPS-442-3-enskild-9-paragraf. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Bra Assistans i Örebro AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons