Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, Malmö

Sundholmen Personlig Assistans AB · Malmö · Ansök senast 12 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som önskar arbeta som personlig assistent till en kvinna boendes i Malmös västra delar. Det finns goda kommunala förbindelser till arbetsplatsen. Kvinnan har ett omfattande behov av stöd och behöver hjälp vid all ADL samt med aktiv tillsyn dygnets alla timmar. Hon är rullstolsburen och behöver hjälp vid alla förflyttningar. Vidare är hon i behov av hjälp med all matning vilken sker via sond. Kvinnan har ingen verbal kommunikation och behöver hjälp med att tolka sin omgivning samt att tolkas vilket ställer höga krav på lugn och tålamod.

Vi söker dig som är engagerad och trivs med att jobba med människor. Erfarenhet av tidigare arbete inom vården är ett krav då kvinnan har ett omfattande behov av hjälp. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande men inget krav. Kvinnan är allergisk mot katt.

Tjänsten är främst inhopp vid behov men det finns goda möjligheter till schemalagd tid framöver.

Arbetstiderna är förlagda alla dygnets timmar.

Vi tillämpar löpande rekrytering varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Sundholmen Personlig Assistans är ett personligt assistansbolag med mer än 20 års samlad erfarenhet inom branschen. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs och vi lägger stor vikt vid att vara en god arbetsgivare. Vi månar om goda anställningsvillkor och en trygg arbetsmiljö och är anslutna till kollektivavtal Bransch G – Personlig Assistans.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sundholmen Personlig Assistans AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Sundholmen Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons