Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, Lindome

Move & Walk Assistans · Mölndal · Ansök senast 30 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jag är en kille på 15 år som bor med min familj och vår katt ca 2 km från Lindomes pendelstation. Jag går i skolan måndag till fredag och har personlig assistans den tid som jag inte är i skolan. Just nu söker jag en personlig assistent för arbetspass förlagda vissa vardagkvällar samt dag/kvällstid vissa helger!

Eftersom jag inte har något talat språk behöver du vara nyfiken och lyhörd på mina uttryck samt hjälpa mig att hålla ordning på mina mattider, mediciner med mera. Min epilepsi får du lära dig hantera och utöver allt det praktiska finns du vid min sida för att upptäcka vad livet har att ge. Jag har en hel del olika hjälpmedel hemma men det är ändå bra att du har god fysik, det brukar ge både ork och ett glatt humör.

Jag vill att du är rök och snusfri.

Arbetsbeskrivning finns och vi lägger tid på bredvidgång både för din, min och mina föräldrars trygghet.

Vi ser att du som personlig assistent är flexibel och lyhörd, att du har förmågan att se när du behöver träda fram och när det passar att du tar ett steg tillbaka. Vi ser gärna att du är positiv, glad och har en vilja att både lära och se möjligheter.

För att på enklaste sättet ta dig till och från arbetsplatsen krävs det att du har körkort samt tillgång till egen bil.


Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk som är Sveriges första och största träningsalternativ för barn, ungdomar och vuxna med neurologiska funktionsnedsättningar. Träningen, som baseras på konduktiv pedagogik är heltäckande och anpassad för varje individs speciella behov. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, kan använda konduktiv pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning med stora möjligheter. Vi har kollektivavtal med Almega/Vårdförbundet. Läs mer om oss på www.movewalk.se

Vi kommer begära uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister före anställning. Då detta kan ta upp till två veckor är det bra om du beställer det redan nu.


Skicka din ansökan till rekrytering@movewalk.se och ANGE REFERENSNUMMER 116 i din ansökan.


Välkommen med din ansökan!

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Move & Walk Assistans

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Move & Walk Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons